UA-66682741-4

Finhome houten woningen (Prefab, stapelbouw of modulair bouwen)

Duurzaam nul op de meter door eigen stroomopslag

Airisto

Airisto is een spectaculaire en ruime aangelegde villa. De grote glazen wand met pijlerstraaltechnologie geeft binnen veel licht en natuur. De ruime zolder doet bijvoorbeeld dienst als kinderrijk. Vanuit het saunagedeelte heeft u gemakkelijk toegang tot zowel het overdekte als het overdekte terras. Kan ook worden geïmplementeerd als een klein huis met kleine aanpassingen.

Airisto 84

vloeroppervlak

79,0+   5,0 m2

De   woonkamer

71,5 +   4,5 m2

volume

350 m3KÖKAR  

Kökar vertegenwoordigt de Scandinavische traditie in uiterlijk. Grote raamoppervlakken en ruime woonruimtes, gecombineerd met twee overdekte terrassen, passen goed bij het gebouw en de omliggende natuur. De saunafaciliteiten zijn zowel van buiten als van binnen gemakkelijk toegankelijk. De grote slaapkamer heeft een kamerhoge raam direct op het landschap - het kan ook een schuifdeur naar het terras hebben. Kan ook worden geïmplementeerd als een klein huis met kleine aanpassingen.  


vloeroppervlak

120 m2

De   woonkamer

109 m2

volume

440 m3Nauvo RoofDeck is een moderne serre met een dakterras en een prachtig dakterras. Hoge ramen en grote woongedeeltes met keukens in eilandstijl bieden een geweldige omgeving voor vrijetijdsbesteding.   


De zomerkeuken op het einde terras verbetert verder uitstekende bruikbaarheid. Nauvo RoofDeck is een compacte logvilla met twee of drie slaapkamers.

Nauvo 96 RoofDeck

vloeroppervlak

96 m2

De   woonkamer

87,5 m2

volume

315 m3

 Kaleva 88 m2

 Inio

De grote kamerhoge ramen in de woonkamer en eetkamer brengen van 's morgens vroeg tot' s avonds laat natuur en licht. De glazen wandstructuren zijn stijlvol uitgevoerd met moderne pijlerstraaltechnologie. Het hoge plafond op het terras geeft Inio een gedurfde uitstraling. Qua ruimte is Iniö een zeer compact huis. Kan ook worden geïmplementeerd als een klein huis met kleine aanpassingen.

Iniö 150

vloeroppervlak

105,0 +   44,5 m2

De   woonkamer

96,5 +   43 m2

volume

555 m3


 


Vraag via de mail  woongenotonline@gmail.com  de digitale presentatie aan