UA-66682741-4

NUL op de Meter

Bent u op zoek naar een duurzame houten woning die perfect bij uw woonsituatie past? Dan bent u aan het juiste adres bij Finhome BV uit Emmen. Wij bouwen prefab woningen, stapelbouw of levensloopbestendige, modulaire woningen op maat. 

Snel woningen bouwen is waar wij in uitblinken. Wij bouwen duurzame kwaliteitswoningen geheel naar uw wens. Bent u op zoek of benieuwd naar  de mogelijkheden met onze modulaire houten cube container woningen die u geheel naar wens kunt samenstellen? Vraag ons naar de mogelijkheden. 

woongenotonline@gmail.com

Onze gebouwen zijn ontworpen door professionele architecten en gebouwd in een prefab houten huisfabriek, die 15 jaar ervaring heeft met de productie op de Scandinavische markt. De modules worden met een kraan op elk type fundering opgetild en de gebouwen worden gedurende een dag of twee ter plaatse geassembleerd.

Naleving van de brandveiligheid, energie-efficiëntie en andere vereisten voor de bouw van moderne huizen en openbare gebouwen is gegarandeerd. Voor zowel binnen- als buitenafwerking kunnen door de klant gekozen materialen worden gebruikt.

Beste toekomstige bewoner, voel je vrij om je verbeelding te gebruiken - het is eenvoudig om met onze modules heel mooie huizen te bouwen. U bent van harte welkom om aanvullende elementen te gebruiken.

Wij bouwen topkwaliteit, zeer snel en met een zeer redelijke prijs. woongenotonline@gmail.com