UA-66682741-4

Finhome houten woningen (Prefab, stapelbouw of modulair bouwen)

Duurzaam nul op de meter door eigen stroomopslag

Finhome/TEO. heeft een nieuwe constructiemethode gecreëerd en gepatenteerd - we kunnen kamers en gebouwen van elke grootte maken met behulp van onze modules met standaardmerk TEO.  

Het gebouw, gemaakt van TEO-modules, is een gebouw zoals anderen. Er worden geen compromissen gesloten in bouwkenmerken of kwaliteit. We kunnen goede waarde bieden voor minder kosten vanwege de hoge standaardisatie en automatisering van het bouwproces. 


Onze gebouwen zijn ontworpen door professionele architecten en gebouwd in een prefab houten huisfabriek, die 15 jaar ervaring heeft met de productie op de Scandinavische markt. De modules worden met een kraan op elk type fundering opgetild en de gebouwen worden gedurende een dag of twee ter plaatse geassembleerd.

Naleving van de brandveiligheid, energie-efficiëntie en andere vereisten voor de bouw van moderne huizen en openbare gebouwen is gegarandeerd. Voor zowel binnen- als buitenafwerking kunnen door de klant gekozen materialen worden gebruikt.

Beste toekomstige bewoner, voel je vrij om je verbeelding te gebruiken - het is eenvoudig om met onze modules heel mooie huizen te bouwen. U bent van harte welkom om aanvullende elementen te gebruiken.

Wij bouwen topkwaliteit, zeer snel en met een zeer redelijke prijs. Met standaardoplossingen kosten onze gebouwen vanaf 900, - EUR | m² excl. BTW. 


Vraag via woongenotonline@gmail.com om meer informatie.